1.035.187

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vegetáriánus Hírlevél 1995. október

Táplálkozás, Életmód, Világszemlélet - I. évfolyam 1. szám

,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 11 oldal
Sorozatcím: Vegetáriánus Hírlevél
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Országszerte egyre több vegetáriánus él, egymástól részben, vagy teljesen elszigetelve. Sokan vannak, akik szívesen lennének vegetáriánusok, lennének vegetáriánusok, de egyedül tanácstalanok.... Tovább

Előszó

Országszerte egyre több vegetáriánus él, egymástól részben, vagy teljesen elszigetelve. Sokan vannak, akik szívesen lennének vegetáriánusok, lennének vegetáriánusok, de egyedül tanácstalanok. Működik néhány vegetáriánus csoport, azonban a sokféle ideológia miatt gyakran elhatárolódnak egymástól.
Szeretnénk, hogy a vegetáriánusok baráti köréhez minden vegetáriánus csatlakozzon függetlenül attól, hogy milyen magasabb rendű okot tart elsősorban lényegesnek, hiszen valamennyi ok felsőbb lényege egy.
Vannak praktikus előnyei, is a vegetáriánusok baráti körének, pl. együttműködés olcsó, bioélelmiszerek, könyvek, beszerzésével, vegetáriánus óvodásokkal, iskolákkal, vendéglőkkel, előadásokkal, programokkal, kapcsolatban.
Feladatunknak tartjuk a vegetáriánusok közötti információ áramoltatást, a vegetáriánusok érdekeinek védelmét, pl. szakmai fórumok bevonásával az "alternatív" táplálkozás hivatalos, ez a szükséges, ahhoz, hogy a vegetáriánus óvodák és iskolák tilalmát feloldják. Vissza

Tartalom

Magunkról szólva
Jó helyek, címek, programok
Galgafarm
A szőlő
Receptek
Októberi táplálkozás
Űrtechnológia a konyhában
In memorian Dr. Oláh Andor és Kállai Klára
Olvasnivaló
Sant Mat
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv