1.037.509

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Népnevelők zsebtérképe


Kiadó: Szikra Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Térképekkel illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Tájékoztató Iroda és Pártunk Központi Vezetősége fontos feladatként jelölte meg az imperialista háborús gyujtogatók leleplezését és a béketábor erőfölényének, a Szovetunió erejének és vezető... Tovább

Előszó

A Tájékoztató Iroda és Pártunk Központi Vezetősége fontos feladatként jelölte meg az imperialista háborús gyujtogatók leleplezését és a béketábor erőfölényének, a Szovetunió erejének és vezető szerepének szüntelen tudatosítását. Ennek a munkának megkönnyítésére adja ki Pártunk ezt a zsebtérképet.
A béke, a demokrácia, a szocializmus hívei az emberiség túlnyomó többségét alkotják szerte a világon. Újabb és újabb embermilliók kapcsolódnak a békéért folyó harchoz a kapitalista országokban is. Ez a zsebtérkép a mellékelt adatokkal ennek a harcnak erőviszonyait mutatja meg. Hasznos segédeszköz, jó fegyver lesz népnevelők kezében. Tanulmányozzák, időről-időre egészítsék ki újabb adatokkal, népnevelőmunkájuk során állandóan hordják magukkal és világosítsák fel segítségével a dolgozókat.
Végül fontos figyelmeztetésként felhívjuk népnevelőink figyelmét arra, hogy akkor tesznek jó szolgálatot a béke ügyének, ha a béketábor erejét, fölényét kifejező adatokat a napi sajtó segítségével állandóan kiegészítik olyan adatokkal, amelyek az imperialisták féktelen háborús készülődéseire mutatnak rá. Ne felejtsük el egy pillanatra sem, hogy a béketábor erőgyarapodásával fokozódik az imperialista kalandorok dühe is és fokozzák tevékenységüket egy új háború előkészítésére.
Agitációnk feladata az, hogy fokozza a dolgozókban a harcos elszántságot a béke ügye, szabad hazánk függetlensége megvédelmezésére, fokozza dolgozóinkban a nemzetközi proletárszolidaritás érzését. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv