1.037.629

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Companion to new concept english I-III.

New concept english kézikönyv/I.: Book one (First Things First)/II.: Book two (Pracitce and Progress)/III.: Book three (Developing Skills)

Szerző

Kiadó: Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 555 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kézirat. Tankönyvi szám: J10-1403, J10-1403/a, J101403/B. A kötetek 226 példányban jelentek meg.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Companion to New Concept English c. jegyzetsorozatunk L. G. Alexander First Thing First, Practice and Progress és Developing Skills anyagát dolgozza fel, és segíti a nyelvtanulókat abban, hogy a... Tovább

Előszó

Companion to New Concept English c. jegyzetsorozatunk L. G. Alexander First Thing First, Practice and Progress és Developing Skills anyagát dolgozza fel, és segíti a nyelvtanulókat abban, hogy a szómagyarázatok elsajátításával, a magyar nyelvű nyelvtani magyarázatok segítségével a nyelvtani drillanyagon túlmenően a hallgatóknak biztos nyelvtani alapot nyújtsanak: az első kötet begyakorlásával elérjék azt a célkitűzést, hogy hallgatóink angolul kezdjenek gondolkodni, ne csak fordítsanak, beszéljenek is.
Az első kötet éppen ezért a lexikai egységet elsősorban angolul magyarázza, csupán a nehezebb szavak esetében tesz kivételt, amikor a szó magyar jelentése is szerepel az anyagban. A 72 nem nyelvtani jellegű olvasmányt a hozzátartozó nyelvtani anyaggal 20 oktatási egységbe vontuk össze; ez jobban megfelel az egyetemi oktatási követelményeknek és megfelelő előrehaladás esetén a First Things First kötet anyaga egy egyetemi félév alatt elvégezhető.
A második rész - Practice and Progress - egy-egy leckéje az alábbi egységekre oszlik: Words, Idioms and Usage, Execises, Grammar, Exercises, Special difficulties. A gyakorlatok mennyisége az adott anyagoktól függően változik. A második rész első felében a regiszter bővül, a későbbiekben a magyarázatok bővülnek, 20. leckétől magyar mondatok fordítása lép be, mindez tervszerűen a nyelvvizsgára való felkészülés jegyében történik.
A harmadik rész - Developing Skills - 3 Unit-ra bontja az anyagot: minden egyes Unit-ban első helyen a lexikai anyagot találjuk angol nyelvi magyarázatokkal, ezt követi az adott lecke szókincsét elmélyítő, kiszélesítő Idioms and Usage anyag. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv