A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

England, Past and Present

Anglia múltjából és jelenéből - From the treasury of English and American literature/Szemelvények az angol és az amerikai irodalomból - Miscellany from English and American History and Literature/Történelmi és irodalmi szemelvények - Life Through English Eyes/Az élet angol szemmel

Szerkesztő

Kiadó: Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 336 oldal
Sorozatcím: Idegen nyelvi kiskönyvtár
Kötetszám: 1-4
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN: 963-18-0350-3
Megjegyzés: Tankönyvi száma: 8134/1-4.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kiadványunk az Idegen Nyelvi Kiskönyvtár angol nyelvi sorozatának első négy kötetét tartalmazza. Az egybegyűjtött anyag azok számára készült, akik már rendelkeznek alapfokú angol nyelvismerettel és... Tovább

Előszó

Kiadványunk az Idegen Nyelvi Kiskönyvtár angol nyelvi sorozatának első négy kötetét tartalmazza. Az egybegyűjtött anyag azok számára készült, akik már rendelkeznek alapfokú angol nyelvismerettel és nyelvtudásukat fejleszteni kívánják.
A kötetek eredeti sorrendjén nem változtattunk, sem az anyag belső elrendezésén, mindössze a negyedik részben (Life through English Eyes) tettük az írókról szóló ismertetéseket a szemelvények után, az írók nevének betűrendjében. Így megmaradt az egyes antológiákon belül a szövegek sorrendje, aminek következtében mindegyik rész először általában rövidebb és nyelvileg könnyebb, később pedig hosszabb és igényesebb szövegeket tartalmaz. Ezért az egybegyűjtött anyagot - különösen a kisebb nyelvtudással rendelkezők - ne az adott sorrendben végezzék el, hanem először a könnyebb, majd fokozatosan a nehezebb szövegeket olvassák el és dolgozzák fel. A feldolgozás nem egyszerűen a megértést, hanem ezen túlmenően a tanultak (pl. az ismeretlen szavak) elsajátítását jelenti. Vissza

Fülszöveg

Az Idegen Nyelvi Kiskönyvtár angol nyelvi sorozatának első négy kötetét egybegyűjtve veszi kezébe az olvasó. Kiadványunknak az a célja, hogy - jól kezelhető, zsebformátumú kötetben - a nyelvi önképzésre kitűnően alkalmas anyagot, változatos tartalmú és nehézségi fokú szövegeket adjunk azok kezébe, akik már rendelkeznek alapfokú angol nyelvismerettel, és szükségük van tudásuk tökéletesítésére, vagy egyszerűen kedvet éreznek hozzá.
Ez a válogatás nagyon jól megfelel a nyelvi továbbképzés, illetőleg önképzés céljának. A kevesebb nyelvtudással rendelkező éppen úgy megtalálja benne a neki megfelelő anyagot, mint az, aki igényesebb szövegeket tud és kíván olvasni. A rövid anekdoták könnyű nyelvétől angol és amerikai íróktól vett szemelvényekig igen széles a skála.
Az olvasmányok feldolgozásához, a nehezebb kifejezések, anglicizmusok megértéséhez a lapalji jegyzetek nyújtanak segítséget, az alapszókincshez nem tartozó szavak pedig a kötetvégi szótárban találhatók meg.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv