1.039.481

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Privatization in NACC Countires/Privatisation dans les pays du CCNA

Privatizáció az Észak-atlanti Együttműködési Tanács országaiban - Defence Industry Experiences and Policies and Related Experiences in other Fields/Expériences et politiques des industries de défense et expériences comparables dans d'autres secteurs/Tapasztalatok és irányvonalak a védelmi iparban és kapcsolódó tapasztalatok más területeken- Colloquium 1994/Colloque 1994/1994-es kollokvium

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: NATO
Kiadás helye: Brüsszel
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 311 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol   Francia  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 92-845-0069-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az állami tulajdonban lévő védelmi ipar privatizációját széles körben az átalakulás egyik fontos részének tekintik. A jelen kötet alapjául szolgáló konferencia előadói azonban egyetértettek abban, hogy ezt a folyamatot lehetetlen leírni egyetlen modell alapján. Az előadók sok szektor privatizációjának sikeréről számoltak be, amely tapasztalatok hasznosak lehetnek a védelmi szektor privatizációjánál is. Az előadások visszatérő témája volt, hogy a siker kulcsa a személyre szabott, kis lépésekben való haladás, és csak a hosszútávú programok érhetnek el sikereket.

Tartalom

(közgazdaságtan, politika, Európai Unió, posztkommunista, kapitalizmus, piacgazdaság, Oroszország, Nagy-Britannia, Magyarország)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv