A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rákospalota monografiája

Szerző

Kiadó: Csokonai Művelődési Központ
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 71 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 963-008579-8
Megjegyzés: Reprint kiadás: az 1927-ben "Wörösmarty"-Könyvnyomdánál megjelent kötet hasonmás kiadása. Kihajtható térképmelléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Nincs Magyarországnak semmire nagyobb szüksége, mint arra, hogy megismerje magát. Csak ez tarthatja tőle távol úgy a hiú kérkedést és fennhéjázást, mint a lealacsonyító kétségbeesést. Ha testben,... Tovább

Előszó

Nincs Magyarországnak semmire nagyobb szüksége, mint arra, hogy megismerje magát. Csak ez tarthatja tőle távol úgy a hiú kérkedést és fennhéjázást, mint a lealacsonyító kétségbeesést. Ha testben, lélekben, gazdaságilag és szellemi tekintetben ismerjük minden részét, méltányolhatjuk igazán az egészet.
Érdemes munkát végeztek Szabó Tivadar, kedves volt tanítványom és Strauch Árpád, mikor Rákospalota községének megírták förténeteit, viszontagságait a bronzkortól kezdve napjainkig. A történetírónak a kicsinyben meg kell látnia a nagyot és ezt a szerzők elénk állítják. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv