1.037.509

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

"...beszéded megelevenít..."

Zsoltár 119, 50/Áhítatok minden napra

Szerző

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 380 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-440-798-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A tizedik, a sorozatot lezáró kötetet tartja kezében az olvasó. A lelki élet külön ajándéka, ha valaki naponta él Isten Igéjével.
Testünket naponta tápláljuk és tisztítjuk, mert tudjuk, hogy ez... Tovább

Előszó

A tizedik, a sorozatot lezáró kötetet tartja kezében az olvasó. A lelki élet külön ajándéka, ha valaki naponta él Isten Igéjével.
Testünket naponta tápláljuk és tisztítjuk, mert tudjuk, hogy ez életfeltétel. Azt viszont sokan nem tudják, hogy lelkiképen ugyanúgy rászorulunk a napi táplálékra és megtisztulásra.
Jézus mondja tanítványainak: "Ti már tiszták vagytok ama beszéd által, amelyet szóltam néktek." (János 15,3)
A víz a föld talán legnagyobb csodája, nélküle nincsen élet. Jézus az Igét nevezte víznek, "élő víznek", ami nem az emberi tudás régi tárlójából merített állott víz, hanem hűs, tiszta forrás, a Szentlélek által megelevenített Ige, ami a hívő ember belsejéből folyamként árad tovább. Jézus egyszer a Jákób kútjánál szólított meg egy asszonyt, és azt ígérte neki, hogy aki abból a vízből iszik, amit Ő kínál: "soha többé meg nem szomjúhozik, hanem az a víz, amelyet én adok neki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz őbenne."
Egy idős lelkipásztor kérdezte, miután hallgatta Trausch Liza igehirdetését, mi a titka áldott szolgálatának? Tanulta, vagy másoktól veszi? Igen, mástól vette, a szívében lakozó Krisztustól. Amit mond, az nem az övé, mert ő maga sem volt már saját magáé, hanem úgy, ahogy Pál vallja: "Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus" (Galata 2,20).
A napi igemagyarázatok olvasása közben tapasztaljuk, hogy Jézus szava mindig beteljesedik, valóban élő víz folyama árad. Azért árad, kedves olvasó, hogy te is igyál ebből a vízből, erre Jézus maga hív téged. Ő mindig csendes szavú volt, de egy alkalommal - így olvassuk - felállt, és hangosan kiáltott: "Ha valaki szomjúhozik, jöjjön én hozzám, és igyék! Aki hisz énbennem, amint az Írás mondotta, élő víznek folyamai ömlenek annak belsejéből" (János 7,37-38).
Vedd kezedbe naponként, és ha imádságos szívvel olvasod, és hittel fogadod az evangéliumot, akkor magad is átéled, hogy felbuzog szívedben az élet forrása. Vissza

Trausch Liza

Trausch Liza műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Trausch Liza könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv