1.038.090

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

"Astra" hálózati transzformátorok


Kiadó: TELEFUNKEN elektronic
Kiadás helye: Heilbronn
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 26 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: 20 fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

ASTRA hálózati transzformátorok

A hálózatnak a rádió céljaira való felhasználása ma már olyan általános, hogy szükségét érezzük egy olyan katalógus kiadásának, ahol a hálózati transzformátorok... Tovább

Előszó

ASTRA hálózati transzformátorok

A hálózatnak a rádió céljaira való felhasználása ma már olyan általános, hogy szükségét érezzük egy olyan katalógus kiadásának, ahol a hálózati transzformátorok egyenirányító cső gyártmányok szerint vannak csoportosítva.
A szövegrész mellett külön súlyt helyeztünk a világos és áttekinthető kapcsolási vázlatokra, amelyet minden egyes traszformátorhoz mellékelünk. Reméljük, hogy ezzel segítségére leszünk amatőrtársainknak és megkönnyítjük a hálózati berendezések építését.
Az Astra hálózati transzformátor minden tipusu egyenirányító csőhöz készül, és pedig a legkülönfélébb váltóáramú feszültségek részére, kombinálva akkumulátortöltővel és közvetett izzitásu váltóáramú csövek fűtésére szolgáló feszültséggel. Jól tudjuk, hogy a hálózati feszültség állandó ingadozásnak van alávetve, azért hálózat részére kétféle kivezetést készítünk a transzformátorokon s este, mikor a hálózati világítás feszültsége csökken, egy dugasz segélyével átkapcsolhatjuk a transzformátort, s a csökkent feszültséggel járó kellemetlenség ellen védve vagyunk. Az Astra transzformátor az egyedüli ilyen konstrukció, mely minden szempontból alapos átgondolás után készült.
Az Astra hálózati transzformátor zárt köppenyvasmaggal készül és így nincsen szóródása. Az egyes sorok egymástól szigeteltek és ezáltal tartós, üzemben is megbízható.
Gondos mechanikai kivitele és lelkiismeretes laboratóriumi ellenőrzése garancia a biztos működésért.
Minden egyes transzformátor adatait szállítás előtt kétszeresen ellenőrizzük... Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv