1.038.091

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából

Szénhidrátok/Kézirat

Szerző

Kiadó: Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 106 oldal
Sorozatcím: Mérnöki Továbbképző Intézet kiadványa
Kötetszám: 9
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Tankönyvi száma: J 6-127.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános szénhidratkémia3
Bevezetés3
A szénhidrátok csoportositása4
A szénhidrátok szerkezetének ábrázolása7
A cukrok kémiai reakciói13
A monoszaharidok kémiai szintézise és lebontása21
A cukrok fizikai-kémiai sajátságai23
A szénhidrátok leiró ismertetése26
A monoszaharidok26
Az oligoszaharidok32
A poliszaharidok39
A szénhidrátok biokémiája59
A fotoszintézis59
A mono- és oligoszaharidok bioszintézise63
A poliszaharidok enzimes lebontása81
A glukóz biológiai lebontása89
A szénhidrátok ipari felhasználása103
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv