1.040.314

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar-ukrán szótár

Középszótár

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Akadémiai Kiadó-Kárpátontúli Területi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest-Uzshorod
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 912 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Ukrán  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Évről évre erősödik a szocialista világtábor, mélyül a szocialista országok népeinek testvéri barátsága, s így egyre mélyebbé s szélesebb körűvé válnak a Szovjetunió gazdasági és kulturális... Tovább

Előszó

Évről évre erősödik a szocialista világtábor, mélyül a szocialista országok népeinek testvéri barátsága, s így egyre mélyebbé s szélesebb körűvé válnak a Szovjetunió gazdasági és kulturális kapcsolatai is a népi demokratikus országokkal. Mindinkább erősödnek és fejlődnek Szovjet-Ukrajnával közvetlenül szomszédos szocialista országok, Magyarország, Csehszlovákia, Lengyelország és Románia népeivel.
Az ukrán nép és a szocialista országok népei évente széleskörű program alapján kicserélik a gazdasági és kulturális élet terén elért vívmányaikat. Az ipari, mezőgazdasági, tudományos, műszaki és kulturális dolgozókból álló küldöttségek, a sportküldöttségek és művészegyüttesek, valamint az ifjúsági és diákküldöttségek kölcsönös látogatásaival egyidejűleg a szépirodalom és a különféle irányú szakirodalom, az időszaki sajtó, levelezés stb. ugyancsak széles távlatokat nyit meg országaink gazdasági, tudományos, műszaki és kulturális eredményeinek kölcsönös megismerésére.
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem