1.040.577

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Városépítési Tervező Iroda

Győri Tervező Vállalat/Szerelőipari Tervező Vállalat/Debreceni Tervező Vállalat/Szegedi Tervező Vállalat/Pécsi Tervező Vállalat/Északterv Miskolci Tervező Vállalat

Fotózta

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 254 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az ismertetővel hat tervező vállalat kívánja közreadni azt a küzdelmes és ugyanakkor alkotásokban gazdag két évtizedes munkát, melyet e tervező szervezetek végeztek. Bemutatják, miként jöttek létre a zömében fiatal, kevés műszaki tapasztalattal rendelkező és a kollektív munkában gyakorlatlan tervező irodákból jól felszerelt, komplex műszaki munkák magas színvonalú tervezésére alkalmas szervezetek, amelyek ma már területükön a szellemi munka "nagyüzemi" alkotóműhelyeinek tekinthetők.
Öt vállalat - az állami tervező szervezet vidéki központjai - fennállásának 20. évfordulóját ünnepli. A Városépítési Tervező Iroda N.V. regionális kirendeltségeiből alakult 1950-ben a Pécsi-, Győri-, Miskolci-, Szegedi- és Debreceni Tervező Vállalat. A Szerelőipari Tervező Vállalat 1952-ben a szerelőipar növekvő tervezési igényeinek kielégítésére alapították.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem