1.039.826

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar-német-angol személyügyi szótár

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Dr. Kiss és Társa Vezetői Tanácsadó Iroda
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 199 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasónk!
Ön egy hiánypótló, úttörő jellegű szakkönyvet tart a kezében. Háromnyelvű személyügyi szótárunk anyagának nagy része a hagyományos szótárakban nem található meg, ugyanis munkánk... Tovább

Előszó

Kedves Olvasónk!
Ön egy hiánypótló, úttörő jellegű szakkönyvet tart a kezében. Háromnyelvű személyügyi szótárunk anyagának nagy része a hagyományos szótárakban nem található meg, ugyanis munkánk a speciális személyügyi, munkaügyi szavak egyedi gyűjteménye. Éppen ezért szívből reméljük, hogy a humánpolitikai szakemberek számára nélkülözhetetlen segédeszközzé válik az eljövendőben.
Megjelentetését azért éreztük indokoltnak, mert az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt Magyarországon a vegyesvállalatok, külföldi érdekeltségű vállalatok száma. A személyügyi szakemberek nem kis részének akarva-akaratlanul mindennapos szükségszerűségévé vált az idegen nyelvi szakszótárak használata.
Összeállításunk hosszabb idejű anyaggyűjtő, szerkesztői és lektori munka eredménye. A hazai és külföldi gyakorló személyügyi vezetőkkel folytatott beszélgetések gyűjtőmunkánk rendkívül jelentős mozzanatai voltak. Az emberi erőforrás stratégiájával, a taktikával, az operatív munkával kapcsolatos szóanyagot ugyanis csak az élő szakmai gyakorlat határozhatta meg.
Kiadványunkat magyar és idegen nyelvű szakembereknek egyaránt ajánljuk, hiszen a német és az angol szólista segítségével a visszakeresés is könnyűszerrel megoldható.
Törekedtünk arra, hogy a magyar humánpolitika legfontosabb kifejezéseit a szótárunkban szerepeltessük. Ez a szakterület azonban a legkevésbé sem szigorúan körülhatárolt, így előfordul majd, hogy az anyag használat közben kiegészítésre szorul. Hálásak lennénk, ha Ön, a gyakorló szakember közölné velünk észrevételeit.
Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik a szótár elkészítésében közreműködtek. Mindenekelőtt Turányik Lászlónak, Eckhardt Elkének és Horváth Jánosnak a lelkiismeretes, szakszerű lektori munkájukért, Belső Barnabásnak, a Philips személyügyi igazgatójának, Tapfer Klára szinkrontolmácsnak és Dkfm. Ladislaus Kaszának a szakvéleményezésért, valamint Lang Brigittának a számítógépes szerkesztésért és feleségemnek, dr. Kissné Horváth Évának a szakmai segítségéért. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv