1.040.249

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Labordiagnosztika

Szerző

Kiadó: Medicina Könyvkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 253 oldal
Sorozatcím: Memorix
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN: 963-242-622-3
Megjegyzés: A könyv fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A jelen könyv az orvosi gyakorlatból keletkezett. A több mint 40 éves gyakorló orvosi és laboratóriumi orvosszakmai tevékenységem folyamán láttam, hogy mennyire szükséges a gyors és rövid... Tovább

Előszó

A jelen könyv az orvosi gyakorlatból keletkezett. A több mint 40 éves gyakorló orvosi és laboratóriumi orvosszakmai tevékenységem folyamán láttam, hogy mennyire szükséges a gyors és rövid információ az ovosi, illetve a speciális laboratóriumi adatokhoz. E könyvvel remélhetően ez hozzáférhető lesz. A VCH az orvosi szakmák sorának szándékozik rövid, áttekinthető információt adni. A Memorix-Spezial sorozat kezdeményezőjének, S. Osteen asszonynak javaslatát egy laboratóriumi könyv szükségességéről, magam csak örömmel üdvözöltem, már csak saját gyakorlati tapasztalatom alapján is.
A könyv szinte minden szakmájú orvoshoz szól. Orvostanhallgató és kisegítő személyzet (laboratóriumi asszisztensek, nővérek és orvosi adminisztrátorok) egyaránt meríthet belőle fontos információkat. Könnyen kezelhetőnek és áttekinthetőnek készült. Minden paraméter lehetőleg külön oldalra került, hogy a lapozás elkerülhető legyen. Ha a megértés igényelte, grafikus ábrázolás is készült. A ritka betegségekhez magyarázó szöveg tartozik, a megjegyzések mindig a különlegessségekre utalnak.
A könyv II. részében az összefoglaló fejezetek további információt nyújtanak az érdeklődő olvasónak. Vissza

Tartalom

Vizsgálatok ábécé sorrendben8
Függelék207

Siegfried Kessler

Siegfried Kessler műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Siegfried Kessler könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem