1.040.299

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gondolkodom, tehát nyerek!

Taktikák és praktikák: lottó, kaszinó, tévévetélkedők, tőzsde

Szerző

Kiadó: Typotex Elektronikus Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN: 963-9132-86-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a könyv tankönyv. Egy tankönyv, mely bevezet a nyerés nem is túl bonyolult tudományába. Sokan talán úgy érzik, hogy a szerencsejátékok - nevüknek megfelelően - kizárólag a szerencsén alapszanak.... Tovább

Előszó

Ez a könyv tankönyv. Egy tankönyv, mely bevezet a nyerés nem is túl bonyolult tudományába. Sokan talán úgy érzik, hogy a szerencsejátékok - nevüknek megfelelően - kizárólag a szerencsén alapszanak. Nincs teljesen igazuk. Könnyű belátni, hogy miért. Minden horgász például ilyenfajta játékot játszik: nyer, ha bekapja a hal a horgot, ha nem, veszít. De ki állítaná, hogy minden horgász egyforma eséllyel fog halat? A horgászat művészei tudják, miként váltsák a kapást halra. E könyv arra tanít, miként készítsük elő horgunkat, ha Fortuna kegyeire horgászunk.
A szerencsejáték számos mű témájául szolgáltak már, Ön azonban mégis egy teljesen újszerű könyvet tart a kezében. Először jelenik meg egy olyan átfogó analízis e területről, amely nemcsak pontos és könnyen érthető elemzést ad az esélyekről, hanem világos útmutatásokkal is szolgál arra vonatkozóan, miképpen növelhetik a játékosok esélyeiket a maximumra.
Természetesen nem állítom, hogy az itt leírt útmutatásokat követve az Olvasó rövid időn belül biztosan százmilliókat (de legalábbis milliókat) nyer majd. Nyilván Ön ezt el sem hinné, hiszen ki lenne olyan bolond, hogy könyvek írásábal foglalkozzon, ha a jövő heti lottószámok kiszámításával pillanatok alatt milliárdokat kereshetne? E könyv szerzője sem igéri ezt, azt azonban elmondhatja magáról, hogy hosszútávon - néhány év alatt - a szerencsejátékok révén többszázezer (és sajnos nem többmillió) forintnyi nyereségre tett szert anélkül, hogy különösebb szerencse érte volna. E tudományt foglalja össze e mű.
A könyv bevezetése alapján kiválaszthatja, mely játékok felelnek meg leginkább az Ön lehetőségeinek, elképzeléseinek. Konkrét tanácsot kap arra vonatkozóan, hogy a rendelkezésére álló összeg függvényében melyik az a játékforma, melyen legnagyobb eséllyel nyerheti meg az elképzelt nyereményt. A könyv a szerencsejátékokat három csoportban tárgyalja, minden fejezetet egy rövid - fiktív - történet vezet be. A könyv nem foglalkozik a totóval, mivel ott az esélyek nem számíthatóak ki tisztán matematikai alapon.
A kiadó e művet korlátozott példányszámban jelenteti meg. Ennek oka az, hogy az itt ismertetett statisztikus módszerek érvényüket vesztik, ha túl sokan alkalmazzák azokat. Ezért a könyvet vagy annak részeit - különösen a lottójátékokról szóló fejezetet - semmiképpen ne másolja le, hiszen ez az Ön érdekeit sérti!
A könyv írásakor a szórakoztatásra és közérthetőségre törekedtem. Igyekeztem kerülni a matematikai szakkifejezéseket, a szakirodalom bonyolultnak tűnő képleteit is "lefordítottam" a mindennapok nyelvére. Így minden előképzettség nélkül bárki bátran belevághat akár a valószínűségszámításról szóló részek tanulmányozásába is.
Hát akkor: jó szórakozást a könyvhöz, és szerencsés horgászatot! Vissza

Tartalom

Előszó7
Bevezetés9
Számhúzásos játékok
A számok hideg világa12
Lottó16
Kenó44
Játék a kaszinóban
Szilveszter a Golden Palace-ban50
Rulett58
Blackjack72
Játékautomaták93
Egyéb szerencsejátékok
Koldus vagy királyfi?106
Tévévetélkedők111
Tőzsde118
Mikor kell abbahagyni?122
Forrásmunkák124
Ajándékoldal127

Témakörök

Dr. Bóc István

Dr. Bóc István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Bóc István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem