1.039.153

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ki vagy nekem, életem?

Az előző életekről más szemmel

Szerző
Fordító

Kiadó: Bioenergetic Kft.
Kiadás helye: Piliscsaba
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 261 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN: 963-8120-90-8
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Napjainkban nagyon sokat igyekeznek feltárni előző életeiket gyakran azzal a céllal, hogy jelenbeli megtestesülésük célját megismerjék. Vajon valóságosak ezek az előző életek? És miért vannak egyáltalán "másik életeink"?
A Ki vagy nekem, életem? az első olyan könyv, amely elfogadja a reinkarnációt, de kétségbe vonja bizonyos előző életbeli emlékek hitelességét. A szerző, aki huszonöt év óta karmikus tanácsadó, emberek százait vitte már át "másik" életekbe. Amikor túllépünk a hagyományos időszemléleten, az idő nem lineárisan, kronológiai rendben halad, hanem spirálisan, ahonnan mindent el lehet érni, és áthozni a "jelenbe". Arthur király és lovagjai, az egyiptomi fáraók és Júdás csak néhány név az előző életekbe vezető regressziók során újra és újra felbukkanó híres alakok közül. Valamennyiünket foglalkoztat a kérdés, hogy kik vagyunk valójában, honnan jöttünk, mi a célja földi életünknek. A "másik" életek mélyreható feltárása választ adhat sok kérdésre, akár valódinak, akár... Tovább

Fülszöveg

Napjainkban nagyon sokat igyekeznek feltárni előző életeiket gyakran azzal a céllal, hogy jelenbeli megtestesülésük célját megismerjék. Vajon valóságosak ezek az előző életek? És miért vannak egyáltalán "másik életeink"?
A Ki vagy nekem, életem? az első olyan könyv, amely elfogadja a reinkarnációt, de kétségbe vonja bizonyos előző életbeli emlékek hitelességét. A szerző, aki huszonöt év óta karmikus tanácsadó, emberek százait vitte már át "másik" életekbe. Amikor túllépünk a hagyományos időszemléleten, az idő nem lineárisan, kronológiai rendben halad, hanem spirálisan, ahonnan mindent el lehet érni, és áthozni a "jelenbe". Arthur király és lovagjai, az egyiptomi fáraók és Júdás csak néhány név az előző életekbe vezető regressziók során újra és újra felbukkanó híres alakok közül. Valamennyiünket foglalkoztat a kérdés, hogy kik vagyunk valójában, honnan jöttünk, mi a célja földi életünknek. A "másik" életek mélyreható feltárása választ adhat sok kérdésre, akár valódinak, akár szimbolikusnak vagy allegorikusnak tekintjük ezeket az "életeket". A lényeg az, hogy jól értsük őket, és a megszerzett tudással orvosolni és gazdagítani tudjuk az életünket: azt, amelyiket most éljük.
Judy Hall okleveles tanácsadó, gyógyító és asztrológus, aki több mint húsz éve vezet előző életeket feltáró csoportokat. Magyarul megjelent művei: Rokon lelkek, lelki társak, Reinkarnációs terápia.
"Ez a könyv sikeres kísérlet - a teljességet kereső ember számára - spirituális igazságok megmutatására. Egyedülálló abban, ahogy a karma fogalmát kezeli és bíztat bennünket a karmikus igazságok felismerésén keresztüli tanulásra, önfejlesztésre, önismeretünk tágítására. Segít a betegségek, életprogramok felismerésében és azok átalakításában. Segít múltunk megértésében és elfogadásában. Kiemelten kezeli a személyes felelősség kérdését, miközben minden mondatát a mély humanitás hatja át." Vissza

Tartalom

Köszönetnyilvánítás4
Előszó - David Lawson néhány személyes megjegyzése5
Bevezetés - Ki vagy nekem, életem?9
Kinek képzelted te magad?35
Magyarázatok73
A régi karma súlya alatt105
Valamikor máskor, valahol máshol?143
Találkoztunk már valahol?185
Új élet a régiért cserébe215
Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!247
Jegyzetek257

Judy Hall

Judy Hall műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Judy Hall könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv