1.040.272

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A démon visszatér

A démonlélek folytatása

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 227 oldal
Sorozatcím: Crown Empire
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-9278-23-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Elbryan és Pony tovább harcolnak a démon-daktilusz pusztulása után megmaradt szörnycsapatok ellen. Új szövetségesekre is szert tesznek Zárverő Roger, az északi menekült fiú és Connor Bildeborough, Pony egykori férje személyében.
Eközben Dalebert Markwart, az abellita egyház főapátja folytatja egyre inkább megszállott kutatását Avelyn Desbris, illetve az általa megszerzett bűvös ékkövek után. A nyomok egy Jilly nevű lányhoz vezetnek, s Markwart nem válogat az eszközökben, hogy rátaláljon. Pony fogadott családja, a Chilichunk-família tudtán kívül nagy veszélybe kerül. A főapát eszelős elszántságában senkit sem kímél, olykor még saját szerzetestársait sem.
Elbryanék hűséges fegyvertársakat veszítenek el, elveszettnek hitt barátokra bukkannak, s lassan rádöbbennek, hogy igazi ellenségük az abellita egyház soraiban található. Avelyn áldozata talán hiábavaló volt, s a démon még mindig az emberek világában rejtőzik...

R. A. Salvatore

R. A. Salvatore műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: R. A. Salvatore könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem