A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Menedzsment 2000

Német-Angol-Francia-Magyar - Négynyelvű Szakszótár

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: ADECOM Kommunikációs Szolgáltató Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 334 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német   Francia  
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN: 963-622-140-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A menedzsment szótár közreadásával az a célkitűzésünk, hogy a szakemberek a témakörbe vágó legújabb kifejezéseket egy helyen megtalálják, német, angol, francia és magyar nyelven. A menedzsment... Tovább

Előszó

A menedzsment szótár közreadásával az a célkitűzésünk, hogy a szakemberek a témakörbe vágó legújabb kifejezéseket egy helyen megtalálják, német, angol, francia és magyar nyelven. A menedzsment tudomány fejlődése következtében ugyanis az utóbbi két évtizedben igen sok új fogalom és kifejezés jelent meg a szakirodalomban. Más kifejezések pedig a hagyományostól eltérő értelemben szerepelnek, ezért a szavak és kifejezések egy részénél a magyar jelentés mellett rövid értelmezést is adtunk. Az ismertetett kifejezések érintik a kereskedelempolitika, üzemgazdaságtan, vállalatvezetés, számvitel, pénzügy, marketing, humánpolitika területeinek azon szavait, amelyek a menedzserek számra fontosak lehetnek. Nem közöltük általában azokat a kifejezéseket, amelyek az általános szótárakban megtalálhatók.
Mivel az összeállítás zsebszótár jellege határt szabott a szótár terjedelmének, csak a témakör legfontosabb kifejezéseit vettük fel az összeállításba. A szóállományt a német abc szerint a német címszavak rendjében állítottuk össze. Második helyen az angol, majd a francia és a magyar megfelelőt közöltük. A többszavas (jelzős) kifejezések az első szavuk beűrendjében vannak címszóként felvéve. A közölt címszók betűnként folyamatos sorszámot kaptak, ami az idegennyelvi szójegyzék használatát megkönnyíti.
A szótár függelékében vállalati mérlegbeszámolókat mutatunk be angol, francia, német és magyar nyelven. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv