1.037.918

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hálóalapú növényi képek

Szerző

Kiadó: Beau Art Bt.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 44 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Témánk felületek díszítése hálóalap és üveglap között. A fémháló a dekoráció rögzítésére, az üveglap rögzítésére, felfüggesztésre és háttérként szolgál.
Az 0,8 mm-es húzott drótból 25 mm sűrű... Tovább

Előszó

Témánk felületek díszítése hálóalap és üveglap között. A fémháló a dekoráció rögzítésére, az üveglap rögzítésére, felfüggesztésre és háttérként szolgál.
Az 0,8 mm-es húzott drótból 25 mm sűrű szabályos, ponthegesztett négyzetrács és az 5 mm sűrű üvegszálas háló importját és forgalmazását nálunk, Kelet-Európában az ezredvégi kommersz forradalmak lehetővé tették. A fémhálóra helyezett üveglap szélein visszahajtjuk a körbenyírt dróthálót az üvegre. Megtartja az egész képet a háló szemeire felakasztva, ha két helyen függesztjük fel, még egy földrengés sem tudja kirázni belőle. A háló visszahajtott széle a rácsba igazodva keret nélküli összbenyomást kelt, a kompozíció mögött látszó szabályos rács pedig 3. évezredi, jövőbeli hangulatú hátteret ad.
A következő képekkel szeretném bizonyítani, hogy ez az új technológia milyen hálásan szolgálja a növényi dekorációkat. Személyes ambícióm még "zárójelben", hogy a Virágdekorációs Szakmai Szervezet oktatói felvegyék e díszítési módot az előkészületben lévő posztgraduális képzésük témái közé.
Szívesen ajánlom Önnek, mert hasonlóan egy évezredes találmányhoz - a vázához - ebben is cserélhetőek a növények, akár 10-szer is, ha már meguntuk a benne lévő dekorációnkat. Vissza

Csiszár József

Csiszár József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Csiszár József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv