1.037.672

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Környezetvédelmi szakkatalógus

A környezetvédelmi termékeket gyártó vagy forgalmazó, illetve szolgáltatásokat végző cégek és vállalkozók jegyzékével

Szerkesztő

Kiadó: Innotrade Környezetgazdálkodási, Innovációs és Kereskedelmi Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 129 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A környezetvédelmi munka hatékonyságát növelendő, a Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium olyan szakkatalógus elkészítésével bízta meg cégünket, az Innotrade Környezetgazdálkodási,... Tovább

Előszó

A környezetvédelmi munka hatékonyságát növelendő, a Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium olyan szakkatalógus elkészítésével bízta meg cégünket, az Innotrade Környezetgazdálkodási, Innovációs és Kereskedelmi Kft.-t, amely magában foglalja a Magyarországon gyártott, illetve forgalmazott és a környezetvédelem területén felhasználásra kerülő termékek és termelőinek fontosabb adatait.
Ezen túlmenően, lajstromba kívántuk venni mindazokat a cégeket, illetve tanácsadó irodákat is, akik a környezetvédelem területén, bármilyen szolgáltatást végeznek.
A kiadvány célja olyan termék, illetve szolgáltatás katalógus elkészítése, amelynek alapján minden fogyasztó vagy felhasználó eljuthat a kívánt termékhez vagy szolgáltatáshoz. Ugyanakkor segítséget nyújthat azon külföldi cégeknek, amelyek valamilyen termékkel vagy szolgáltatással meg akarnak jelenni a magyarországi piacon, vagy a hasonló profilú magyar cégekkel valamilyen közös vállalkozásba kívánnak kezdeni.
A katalógus elkészítésének munkamódszere a következő volt:
A katalógus készítésének tényét meghirdettük 5-5 egymást követő alkalommal a Népszabadság és a Világgazdaság című napilapokban azzal a kéréssel, hogy aki be akar kerülni ebbe az ingyenes szolgáltatásba, az jelentkezzen cégünknél a megadott címen, illetve telefonszámon. Így jutottunk el a vállalkozók azon köréhez, akik még nem kerültek be a „Ki mit gyárt" vagy a "Yellow pages", vagy az egyéb termék - illetve szolgáltatás-ismertető katalógusokba.
Mindazoknak, akik jelentkeztek, elküldtük azt a kétoldalas kérdőívet, amit a katalógusba kerüléshez a cég termékeiről, szolgáltatásairól, referenciáiról és fontosabb adatairól, mindenkinek ki kellett tölteni. Ezzel egyidejűleg, - minden megkeresés nélkül, - elküldtük kérdőívünket a fent már említett kiadványok (Ki mit gyárt stb.) címlistái alapján minden olyan cégnek és vállalatnak, akiket úgy ítéltünk meg, hogy a katalógusba kerülésük indokolt. Mindazonáltal, a beküldött kérdőíveken feltüntetett termékek vagy szolgáltatások minőségéért vagy hatósági engedélyeztetéséért, sem a Minisztérium, sem az Innotrade Kft. nem vállal felelősséget. A kiküldött mintegy 300 db kérdőívből, 118 darabot küldtek vissza, ezért a katalógus nem teljes. Ezért most a kérdőívet visszaküldő cégeket ajánljuk az Önök szíves figyelmébe.
A katalógus előnye, hogy hézagpótló, ezideig Magyarországon ilyen termék nem jelent meg. Előnye továbbá, hogy olyan vállalkozói réteg számbavételét tette lehetővé, amely eddig semmilyen szakmai katalógusban nem volt megtalálható, és végezetül, hogy a tárgyszó katalógus alapján azonnal eljuthatunk a kívánt gyártó, illetve szolgáltató céghez.
Reméljük, hogy a jelenleg érdektelenséget tanúsító cégek, a későbbiek során változtatnak elzárkózó magatartásukon, és a terveink szerint, éves rendszerességgel megjelenő kiadványainkban, elfoglalják az őket megillető helyüket. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Környezetvédelmi szakkatalógus Környezetvédelmi szakkatalógus

A borító kissé foltos, rajta bejegyzés található.

Állapot:
840 Ft
420 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv