1.035.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

La Tour de 300 Métres

A 300 méteres torony

Szerző

Kiadó: Taschen GmbH
Kiadás helye: Köln
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol   Német   Francia   Spanyol  
Méret: 42 cm x 30 cm
ISBN: 978-3-8228-41-48-8
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Angol, német, francia, spanyol, portugál, hollad, olasz és kínai nyelvű ismertető szöveggel. Eredeti védődobozban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez az XXL-es méretű reprint kiadás ismerteti az Eiffel-torony, e lenyűgöző építmény tervezésének és felépítésének a munkálatait. Az eredeti nagyméretű kiadás 1900-ban jelent meg korlátozott, 500-as példányszámban Gustave Eiffel saját kiadásában, és az eredeti példány sosem került piacra - kizárólag Eiffel adományozta azt el. A tervezési munkákat ismertető 4300 műszaki rajzot tartalmazó 53 duplaoldalas képtábla, valamint az építésről készült 33 fotó bemutatásával a könyv felfedi az Eiffel-torony megszületésének lenyűgöző folyamatát. Noha a műszaki rajzok elsősorban azon tervezők érdeklődésére tarthat számot, akik szeretnék felfedezni az Eiffel mesterműve mögött álló mérnöki zsenit, bárki számára nagybecsű értéket jelenthet ez az igen ritka és különleges könyv Párizs dicsőséges kabalájáról.
Többnyelvű kiadás.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv