1.035.550

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

EXPO FRANCE 2000

Legyen az új évezred fordulópont az együttműködésben!/Budapesti Vásárközpont B pavilonja 2000. április 25-28.

,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 149 oldal
Sorozatcím: EXPO FRANCE
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A francia-magyar kapcsolatok egyedülálló fejlődésnek indultak az elmúlt évek során. Franciaország így azon kevés országok egyike, melyek képesek voltak a gazdasági és az üzleti élet szereplői... Tovább

Előszó

A francia-magyar kapcsolatok egyedülálló fejlődésnek indultak az elmúlt évek során. Franciaország így azon kevés országok egyike, melyek képesek voltak a gazdasági és az üzleti élet szereplői között létrejött kötelékek alapján számos területen fejleszteni kapcsolataikat, melyek az egész magyar gazdaságot átszövik.
A francia vállalkozói tőke révén a magyar gazdaság számos területén találkozhatunk az együttműködést bizonyító vegyesvállalatokkal. Így szinte természetes, hogy újabb vállalatok kívánnak megjelenni a magyar piacon, amelyhez jelen kiállítás a legmarkánsabb eszközül szolgál.
A kiállítás azon célja, hogy a francia érdeklődés összetalálkozzék a magyar lehetőségekkel, természetesen egybevág a magyar Kormány azon törekvéseivel hogy a külföldi partnereket közelebb hozza a hazai kis- és középvállalkozói réteghez. Ez a vállalati szféra egyben a legalkalmasabb arra, hogy a francia vállalatok beszállítójává váljon.
Meggyőződésem, hogy az EXPO FRANCE 2000 új távlatokat nyit a két ország kapcsolatában. A több, mint 40 testvérvárosi partnerségen keresztül szoros együttműködés alakult ki a regionális, a megyei és kamarai kapcsolatok terén, mely szintén jó alapot szolgáltat a neves kiállítás sikeréhez. Vissza

Tartalom

Üzenetek2
Szponzorok10
Térkép11
Szervezők12
Programok14
Névmutató20
Kiállítók26
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
EXPO FRANCE 2000
Állapot:
1.740 Ft
870 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
konyv