1.035.515

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vágyak vonzása

Szerző
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 377 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-368-402-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Egy valóra vált álom
A gyönyörű Lady Emily, egy háborúban álló angol nemes legkisebb leánya egész életében a szerelem és a házasság örömeire vágyott, és az élete egy napon fenekestől felfordul, amikor rejtélyes idegen érkezik atyja várába. Vajon ez a lélegzetelállítóan jóvágású lovag az, akiről álmodott? Való igaz, Draven de Montague, Ravenswood earlje Emilyért jött... csak hogy ennek semmi köze az álmokhoz vagy a szerelemhez.
Az ellenség gyengéd karjai közt Draven soha a lábát sem tette volna be halálos ellensége otthonába, ha a király - aki mindenáron békét akar teremteni a harcoló felek közt - meg nem parancsolja, hogy gyámként vigyázzon annak leányára. S ami ennél is rosszabb, az eleven leányzó mindent elkövet azért, hogy Draven megszegje esküjét, amelynek értelmében a férfi egyetlen ujjal sem érintheti a rá bízott kincset. Emily tudja, hogy a szenvedély heve képes meglágyítani a harcos vasakaratát, ám a megadás olyan lavinát indít el, amely maga alá temetheti mindkettőjüket.

Kinley MacGregor

Kinley MacGregor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kinley MacGregor könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Vágyak vonzása
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv