1.035.410

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nostradamus

Hiteles történet az Oscar-díjas Roger Christian Nostradamus című filmjéből

Szerző
Fordító

Kiadó: LAP-ICS Könyvkiadó és Kereskedő Kft
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 271 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-434-093-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Majdnem 500 év telt el Nostradamus születése óta, de a világ legfantasztikusabb képességekkel megáldott látnoka még ma is milliókat kápráztat el igaz jóslataival... Mégis csak nagyon kevesen tudják, milyen viszontagságos élete volt ennek a legendás prófétának...
Ez a lebilincselő történet Michel de Nostradamus sorsát idézi elénk, izgalmas mese arról, hogyan ébred rá egy kisfiú furcsa álmainak és látomásainak dermesztő fontosságára, hogyan üldözi és kínozza haláláig a spanyol inkvizíció, s hogyan tesz kétségbeesett, de hiábavaló kísérleteket arra, hogy megszabaduljon természetfeletti képességeinek iszonyú terhétől.
Ez az ember, aki megjósolta saját halálát, képes volt arra, hogy lássa az emberiség jövőjét. Nostradamus bebizonyította, hogy valóban próféta volt, hiszen többek között megjövendölte Kennedy halálát, az első ember leszállását a Holdon és a két világháborút.

Knut Boeser

Knut Boeser műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Knut Boeser könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv