1.035.425

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Állapota életveszélyes

Bűnügyi regény

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Hazai Hírlapkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 92 oldal
Sorozatcím: Friss Ujság Szines Regénytára
Kötetszám: 22
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta Általános Nyomda, Könyv- és Lapkiadó Részvénytársaság, Budapest. A cimlapot és rajzokat Balázsfy Rezső készitette.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Beköszöntött a tavasz. A népliget fáin már fakadozni kezdtek a rügyek és velük együtt megjelentek a kavicsos utakon a kis emberpalánták is. Az első melegebb napsugár kicsalta a... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Beköszöntött a tavasz. A népliget fáin már fakadozni kezdtek a rügyek és velük együtt megjelentek a kavicsos utakon a kis emberpalánták is. Az első melegebb napsugár kicsalta a külvárosok gyermekhadát a népligetbe és a hosszú tél után kettős örömmel száguldoztak egymást kergetve, kiabálva, hancúrozva és élvezték a szabad levegőt, az arany szabadságot.
Doboz Péternét is kicsalták a napsugarak. Maga előtt tolta az egyszerű gyermekkocsit, amelyben ott feküdt imádott kisfia, a Jancsi. A kocsi mögött néhány lépéssel bandukolt Doboz Péter, az apa, az állástalan magánhivatalnok. Sovány arcán, épp ugy, mint a feleségéén, meglátszottak a tél nélkülözései, de azért mindaketten vidámak voltak, mert nem vesztették el bizalmukat egymásban és az életben.
Dobozné hátraszólt az urának:
- Péter, én előremegyek a gyerekkocsival, mert itt a játszótér környékén éktelenül kiabálnak a gyerekek. Még fel talál ébredni a Jancsi.
- Jól van szivem, csak menj, - felelte Péter - én is mindjárt utánad jövök.
Doboz Péter azért nem ment mindjárt feleségével, mert rettenetesen szerette a gyerekeket és még egy kicsit nézegetni akarta a játszadozásukat. Fel is kapott egyet a kis kölykök közül, akinek pufók képe legjobban megtetszett és össze-vissza csókolta.
- Három-négy év múlva ilyen lesz Jancsi is - mondta magában elégedetten, miközben eleresztette a kissé ijedt gyereket. Közben az asszony már jó darabot ment előre arra, ahol bürüsödnek a népliget fái. Vissza

Radvány Ernő

Radvány Ernő műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Radvány Ernő könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Állapota életveszélyes Állapota életveszélyes Állapota életveszélyes Állapota életveszélyes Állapota életveszélyes Állapota életveszélyes

Az eredeti borító részletét az első kötéstáblára ragasztották. A lapok nedvességtől foltosak, hullámosak. A lapélek egyenetlenek, szakadozottak. A könyvben található keresztrejtvény ki lett töltve.

Állapot: Sérült
4.600 Ft
1.840 ,-Ft 60
9 pont kapható
Kosárba
konyv