1.035.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Részletek Dr. Batthyány-Strattmann László 1926-ban írt naplójából

Szerző

Kiadó: Szegények Orvosa Körmendért Alapítvány
Kiadás helye: Körmend
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 35 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

1978-ban jelent meg a Prugg Verlag-nál Eisenstadtban Kardos Klára kiváló könyve: A szegények orvosa: Batthyány - Strattmann László.
A könyvben található életrajza és 1926-ban írt naplója. A könyv... Tovább

Előszó

1978-ban jelent meg a Prugg Verlag-nál Eisenstadtban Kardos Klára kiváló könyve: A szegények orvosa: Batthyány - Strattmann László.
A könyvben található életrajza és 1926-ban írt naplója. A könyv ráirányította a figyelmet a már elfelejtett Szegények Orvosára. Dr. László István kismartoni megyéspüspök írt a könyvhöz bevezetőt. "Magyarok és osztrákok egyaránt örömmel várhatják, hogy benne égi pártfogót kapnak. Olyan pártfogót, amilyen ma, zsinat utáni korunkban fokozottan időszerű és szükséges. Mert ő hivatását szerető és lelkiismeretesen betöltő világi ember, mintaszerű férj és családapa, a szegények melegszívű segítője, az igazságosság barátja volt. Batthyány-Strattmann a mi századunkban működött. Följegyzéseit alig ötven év, halálát még ennyi sem választja el tőlünk. Egy okkal több, hogy figyelmesen hallgassunk szavára. A látszólag sokszor jelentéktelen napi események mögött lelkébe hatolhatunk, és ez a lelkület megérdemli a tanulmányozást." Vissza

Dr. Batthyány-Strattmann László

Dr. Batthyány-Strattmann László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Batthyány-Strattmann László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv