1.035.425

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vitamin és tápanyagtanácsadó


Kiadó: Natural P. Hungary
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ezen új Vitamintanácsadót 1997. elején jelentetjük meg, és egyéves magyarországi tapasztalatainkat szeretnénk közre adni. A kézikönyv feladata továbbra is a Natural P. munkatársainak való... Tovább

Előszó

Ezen új Vitamintanácsadót 1997. elején jelentetjük meg, és egyéves magyarországi tapasztalatainkat szeretnénk közre adni. A kézikönyv feladata továbbra is a Natural P. munkatársainak való segítségnyújtás, ill. az érdeklődők eligazítása a tápanyagok és vitaminok dzsungelében.
Az új, bővített kiadás tartalmazza az egy év során hozzánk eljuttatott fogyasztói vélemények összefoglalását is, mellyel reméljük, hogy konkrét és meggyőző érveket adhatunk minden forgalmazónk kezébe.
Számunkra a legnagyobb jutalom, hogy Magyarország szerte már több mint hatezer elégedett Natural P. fogyasztót tarthatunk számon.
Természetesen továbbra is várjuk a fényképpel ellátott véleményeket, melyeket szorgalmasan gyűjtünk, és reméljük, minél hamarabb egy csodálatos könyv formájában adhatjuk közre.
Helyszűke miatt továbbra sem garantálhatjuk az egyes rubrikák teljességét. Mindössze egy vezérfonalat kívánunk nyújtani, mely semmiképpen sem kezelendő orvosi kézikönyvként.
A mai világ rohanó étkezése, a zaklatottság, idegesség mellett alig néhányan gondolnak az emberi szervezetben zajló folyamatokra. Csak amikor már túl késő, és rosszul érezzük magunkat, vagy megbetegedtünk, kezdünk el az okok után kutatni.
A Natural P. inkább a "megelőzni jobb, mint gyógyítani!" mottót követi. A Natural P. termékeivel egyszerű és könnyű jót tenni szervezetünkért. Az anyagcserétől kezdve az immunrendszerig. Erőfeszítés nélkül, egyszerűen és kényelmesen. Az idő megérett egy új táplálkozásprogramra, mely minden szempontból megfelel a mai ember elvárásainak.
Válassza Ön is az egészséges utat a Natural P.-vel. Szervezete hálás lesz.
Sok sikert kívánunk a tanácsadásban! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv