A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Post-Capitalist Society

A posztkapitalista társadalom

Szerző

Kiadó: HarperBusiness
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 232 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 0-88730-661-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Peter F. Drucker, a vezetéstudomány meghatározó egyénisége a változások természetét vizsgálja, legújabb munkájában – elsőképpen a változások sebességét, pontosabban felgyorsulását és radikális voltát hangsúlyozza. (A posztkapitalista társadalom, 1993.) A legdöntőbb változás, véleménye szerint, a „tudás” jelentésének változása. Az emberiség történetének első szakaszában a tudás a létezésre vonatkozott. Az első nagy jelentőségű változásként a XVIII. század közepétől, fokozatosan az eszközökre, a folyamatokra és a termékekre vonatkozó tudás válik fontossá és egyben közösségi kategóriává is. Azt a változást, amely a tudást már magára a megszerzett tudásra vonatkoztatja, nevezi Drucker a tudás forradalmának.
"Az, hogy a tudás az egyik erőforrásból az erőforrássá vált, teszi társadalmunkat 'posztkapitalistává'" - állítja Drucker.

Tartalom

társadalom, tudás, posztkapitalizmus, átalakulás, elemzés, gazdaság

Peter F. Drucker

Peter F. Drucker műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Peter F. Drucker könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv