1.035.442

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Adieu, Bonaparte!

Az utolsó tánc

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Tericum Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 419 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-84-5398-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Sandra Gulland regénytrilógiájának harmadik kötetében véget ér egy nem mindennapi asszony, Joséphine Bonaparte története.
Napóleon uralja Európát, s mellette ott van Joséphine: a bizalmasa, a szerelme, a barátja és a szerencsecsillaga. Azonban szenvedélyes kapcsolatuk belülről meginogni látszik, mivel Joséphine képtelen örököst szülni Napóleonnak. Kívülről is támadások zúdulnak rájuk. A császársággal előálló történelmi helyzet váratlan csapdákat tartogat. Anglia hadat üzen Franciaországnak, Bonaparte korzikai klánja pedig összefog Joséphine ellen. A történelem és Joséphine házasságának eseményei egyszerre gyorsulnak fel. De vajon meghozza-e Napóleon azokat a döntéseket, amelyek az udvari mesterkedések és intrikák szövevényéből kimenekíthetik kettőjük szerelmét?
A történelmi pontossággal megírt regénytrilógia utolsó kötetében is Joséphine őszinte naplóbejegyzéseit olvashatjuk. A lebilincselően izgalmas események sodrában egy rendkívüli asszony tragikus sorsát követhetjük nyomon.

Sandra Gulland

Sandra Gulland műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sandra Gulland könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Adieu, Bonaparte!
Állapot:
7.300 ,-Ft
58 pont kapható
Kosárba
konyv