1.035.517

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Harry Potter és a Titkok Kamrája - Hangoskönyv

Csak CD - Előadja Kern András

Szerző
Fordító

Kiadó: Animus Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Papírmappa
Oldalszám:
Sorozatcím: Titis hangos regény
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: 9 db audio formátumú CD. Előadja Kern András.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Harry Potter pólyás volt még, amikor Dursley-ék rátaláltak otthonuk, a Private Drive 4. küszöbén. Nem mondhatni, hogy örültek az új családtagnak. Különösen azok után keserítették meg Harry életét,... Tovább

Előszó

Harry Potter pólyás volt még, amikor Dursley-ék rátaláltak otthonuk, a Private Drive 4. küszöbén. Nem mondhatni, hogy örültek az új családtagnak. Különösen azok után keserítették meg Harry életét, hogy kiderült: a fiú varázslónak született. Második éve a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában éppen olyan eseménydúsnak bizonyul, mint amilyen az első volt. Lekési a különvonatot, így barátai repülő autóján érkezik tanulmányai színhelyére.
S a java még csak ezután következik... Vissza

Fülszöveg

A Harry Potter sorozat rendkívüli sikerének titkával könyvtárnyi irodalom foglalkozik Mint Kende B. Hanna pszichológus írja: minden gyerekben elemi vágy él egy csodavilág után. A gyermeki szorongások feloldását a könyv azzal segíti, hogy bár a főhős, Harry Potter is szorong, de úrrá tud lenni szorongásain. Süle Ferenc pszichiáter egy cikkében azt fejtegette, hogy folytonosan új mítoszok születnek (Star Wars, Gyűrűk ura, Harry Potter), melyeknek közös vonása a világot fenyegető gonosz megjelenése, s a legyőzéséhez szükséges összefogás. Boldizsár Ildikó mesekutató a hatásmechanizmust az írói eszközök felől közelíti. Ő azt hangsúlyozza, hogy a regényfolyam minden szakaszában történik valami, azt a fajta akciósűrűséget nyújtja tehát, mint a filmek világa. Ugyancsak kiemeli a humort, iróniát, valamint hogy észrevétlenül, mindenféle mesterkéltség nélkül állít az ifjú olvasók elé olyan eszményeket, mint a barátság, hűség, kitartás.

Tartalom

A legrosszabb születésnap
Dobby intelme
Az odú
Czikornyai és Patza
A fúriafűz
Gilderoy Lockhart
Sárvér és suttogás
A kimúlásnapi parti
A felirat a falon
A goromba gurkó
A párbajszakkör
A százfűlé-főzet
A nagyon titkos napló
Cornelius Caramel
Aragog
A titkok kamrája
Mardekár utódja
Dobby jutalma

J. K. Rowling

J. K. Rowling műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: J. K. Rowling könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv