1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Fény keresése

Szellemi naplójegyzetek 1991-1997

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím: hamvas KÖNYVEK
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN: 963-7310-30-4
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Minden ember alapvető feladata magát minden szinten megtisztítani, és lényének járművét abba az állapotba hozni, hogy benne a legnemesebb szellemi energiák áramolhassanak. Aki az öntisztítási folyamatot módszeresen végrehajtotta, képessé válik a magasabb szintű energiák befogadására és közvetítésére - ezért szükséges jól táplálkozni, testi és szellemi gyakorlatokat végezni, az erkölcsi szabályokat betartani és állandóan ébernek lenni. Tisztulásunkkal és éberségünkkel a Fénynek nyitunk kaput.
Ennek a könyvnek az a célja, hogy harcba szálljon a Földünkön kialakult degenerálódási folyamattal. Hiszem, hogy ez a folyamat megállítható. A változtatáshoz arra van szükség, hogy minden ember szembenézzen önmagával, élete céljával és a földi élet törvényeivel. Mindenkiben ott szunnyad az erő, amely képessé teszi őt arra, hogy ellenálljon a kísértéseknek, és kilépjen az érzékekhez kötődő vágyak hálójából - az egyes emberek diadala segíthet hozzá az emberi faj előrelépéséhez.

Torgyán Attila

Torgyán Attila műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Torgyán Attila könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv