1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kézilabdakrónika

1959-1987

Szerző

Kiadó: Rába ETO SK-Rába ETO Baráti Kör Egyesülete
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 135 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány színes fotóval illusztrált. Készült 1000 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A kézilabda napjainkban a labdarúgás után már a legnépszerűbb, a legnagyobb tömegeket megmozgató sportág. Az ETO 1946-ban alakított kézlibada szakosztálya az évek során dinamikus fejlődésen ment át... Tovább

Előszó

A kézilabda napjainkban a labdarúgás után már a legnépszerűbb, a legnagyobb tömegeket megmozgató sportág. Az ETO 1946-ban alakított kézlibada szakosztálya az évek során dinamikus fejlődésen ment át és a nyolcvanas években hazai és nemzetközi porondon sikert-sikerre halmozott.
Ebben a könyvben a szerző sok adattal, elevenen mutatja be a szakosztály több, mint négy évtizedes történetét. Ennek a munkának az a célja, hogy áttekintést adjon alakulásától napjainkig a szakosztály eredményeiről, a sikerekről, a kudarcokról. Felsorolja nemcsak az elért eredményeket, hanem azokat is, akik az évek hosszú során át játékosként, edzőként vagy vezetőként dolgoztak azért, hogy ez a szakosztály 1987. évben feljusson a csúcsra, megszerezze a magyar bajnoki címet.
Természetesen a teljességre való törekvés számos buktatóval jár, s nyilván ez a mű sem lesz mentes egyes hibáktól és akadnak benne hiányosságok is. Ennek ellenére az összeállítás minden bizonnyal hasznos azok számára, akiket érdekel a szakosztály eddigi életének eredményei.
Számítunk arra, hogy az előforduló hibákra és hiányosságokra az olvasók felhívják majd a figyelmünket. Ezeket előre is köszönjük és igyekezni fogunk a javaslatokat, észrevételeket a jövőben hasznosítani.
Kívánjuk, hogy ez a könyv váltsa be azokat a hozzáfűzött reményeket, amelyek a megvalósítás indítékául szolgáltak. Vissza

Tartalom

Előszó5
Rövid történeti visszatekintés7
Szép volt lányok!9
Bajnoki szerepléseink 1959-196811
Új névvel új sikerek felé 1969-198739
A statisztika türkében111
Kuparevü119
A sikerek kovácsai131
Utószó helyett133
Felhasznált irodalom135

Mező László

Mező László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mező László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv