1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rácz Sándor

Szerző
Róla szól

Kiadó: Magyar Szabadságharcos Világszövetség Los Angeles-i Szervezete
Kiadás helye: Los Angeles
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 94 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN: 0-936398-46-9
Megjegyzés: Emigrációs kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az amerikai külügyminisztérium kifejezett kérésére és az amerikai szakszervezetek meghívására, Rácz Sándor 30 év után először, engedélyt kapott a magyar kormánytól az ország elhagyására. Az... Tovább

Előszó

Az amerikai külügyminisztérium kifejezett kérésére és az amerikai szakszervezetek meghívására, Rácz Sándor 30 év után először, engedélyt kapott a magyar kormánytól az ország elhagyására. Az amerikai magyarság és az AFL-CIO vendégeként 1987 júniusában számos észak-amerikai várost látogatott meg. Ahol megjelent, az Egyesült Államok és Kanada városai hivatalosan fogadták, polgármesterek, kormányzók, képviselők, szenátorok, bíborosok üdvözölték, mint a magyar nép igaz képviselőjét. Rövid körútja végeztével és több nyugat-európai főváros meglátogatása után visszatért Magyarországra.
Rácz Sándor külföldi nyilatkozatairól a közeljövőben külön kiadványban szándékozunk összefoglaló tájékoztatót kiadni. Az itt közölt interjú és vádirat fontos ismertető dokumentumok. Szükség volt erre, mert Rácz Sándor váratlan kijövetele felkészületlenül érte a külföldi magyarságot. Az itt nyújtott tájékoztatás ezért hiánypótló.
Rácz Sándor nyugati útja új korszakot nyit meg az emigrációink életében és hisszük, hogy a magyar nép történelmében is. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv