1.036.055

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kézműves füzetek 1.

Ismertető a Kisipari Kézműves Tanács működéséről

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 10 oldal
Sorozatcím: Kézműves füzetek
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Kézműves Kolléga!
Ez az ismertető könyvecske a "kézműves füzetek" sorozatának első száma. Terveink szerint egy évben két-három füzetet jelentetünk meg.
A sorozat első könyvecskéje,... Tovább

Előszó

Tisztelt Kézműves Kolléga!
Ez az ismertető könyvecske a "kézműves füzetek" sorozatának első száma. Terveink szerint egy évben két-három füzetet jelentetünk meg.
A sorozat első könyvecskéje, melyet a kezében tart, azt kívánja elősegíteni, hogy az itt közölt ismeretek alapján Ön is a kézművesek táborának tagja legyen.
A magyarországi kézművesség hagyományainak ápolása, értékeinek megőrzése és továbbfejlesztése nemcsak a kultúra ápolóinak feladata, hanem magának a gyakorló kézműveseknek is kötelessége. A kézművesség kultúrahordozó szerepén kívül nem elhanyagolható szempont az a gazdasági haszon, melyet kézműveseink előállítanak. A hazai igények kielégítésén kívül egyre több iparos igyekszik megismerni a külpiac igényeit, és annak ismeretében exportra dolgozni.
A Kisipari Kézműves Tanács a KIOSZ Országos Vezetősége döntése alapján és irányításával 1981 decemberében alakult, a fenti célok és feladatok összefogására, koordinálására vállalkozott.
Szeretnénk tehát ismertetni a Kézműves Tanács munkáját, lehetőségeit, vállalt feladatait. Tesszük ezt azért, hogy az iparosok bizalommal kérjék segítségüket, hívják fel figyelmünket mesterségük gondjaira, a munkájukat akadályozó tényezőkre.
Reméljük élnek a Kisipari Kézműves Tanács adta lehetőségekkel, és aktív segítségükkel komoly szakmai fejlődés jön létre.
Ennek érdekében a "füzet" tartozéka egy válaszlevelezőlap, amely a gyakorlati kapcsolatteremtést hivatott elősegíteni. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv