1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Így volt

Marosi Antal iraki útinaplója

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus
Lektor

Kiadó: Mercurius Agency Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 148 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN: 963-214-000-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A háború elől menekülő kurd asszony nem bírta már elviselni testének fájdalmait. A hegyek köztött halt meg. Rákos volt. A műtét után tizennyolcszor rendelték vissza Bagdadba, utókezelést azonban egyszer sem kapott. Gyermekei és férje temették el az Isten háta mögötti kis falu, Mioli temetőjében. Neki is szeretnék emléket állítani ezzel a könyvvel. Meg mindenkinek, aki 2003. február és április valamint augusztus és szeptemben között Irakban befogadott bennünket, segítette munkánkat, emberséggel pótolta mindazt, amit emberséggel pótolni lehet egy háborúban. Pótolni az otthont, amikor sanyargatott a honvágy, a szeretet, amikor éppen abból volt a legkevesebb. A társaimra is gondolok, Edére és Fatimára: nélkülük ez a könyv nincs. Gondolok azokra, akik hittek bennem, biztattak. Akik nélkül most más könyvét tartaná a kezében.
Marosi Antal

Marosi Antal

Marosi Antal műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marosi Antal könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv