1.035.535

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A tudós családja

Szerző

Kiadó: Franklin-Társulat Magyar Irod. Intézet és Könyvnyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott gerincű kiadói vászonkötés
Oldalszám: 295 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Mario arcza az arczcsontja felett erősen ki volt pirulva, egyebütt pedig sápadt volt. A kezében remegett a kanál, a kávé a torán akadt. A szeme minduntalan egy szomszédos... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Mario arcza az arczcsontja felett erősen ki volt pirulva, egyebütt pedig sápadt volt. A kezében remegett a kanál, a kávé a torán akadt. A szeme minduntalan egy szomszédos asztal felé fordult, a hol egy apából, anyából és két húsz-huszonegy éves leányból álló család itta kávéját. A szülők ujságot olvastak, a leányok pedig szórakozottan hallgatták a hegedű hosszúra nyujtott, panaszos hangjait. A hegedű e napon nagyon keservesen szólt, - hogy miért, az is ki fog majd tudódni.
A kávéház nagy terme tele volt a szokásos látogatókkal, szerény hivatalnokokkal, a kik családjukkal együtt egy-egy csésze kávé mellett hallgatták éjszaka-számra a hegedűn és zongorán előadott symphoniákat és notturnókat, beszélgettek egymással, olvasták az ujságokat, úgy téve, mintha gazdagok volnának. Voltak ott még diákok, alantas katonatisztek, kereskedő segédek, jobbmódú iparosok is.
Mario tekintetének czélpontja a két leány egyike, a kövérebbik volt. Ha szemeik találkoztak, a leány csendesen mosolygott, a fiatal ember is furcsa arczfintorgatásokat mívelt, a melyek mosolygásnak szerettek volna feltünni, de nem is hasonlítottak hozzá. Időnkint nyugtalanul tekintgetett a nagy üvegajtó felé, melyen szüntelenül jártak ki s be a vendégek.
- Milyen későn jön Don Laureano ma este! - kiáltotta végre, vele szemben ülő társához intézve szavait." Vissza

Armando Palacio Valdés

Armando Palacio Valdés műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Armando Palacio Valdés könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv