1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A magyar tömegspektrometriai irodalom bibliográfiája

1. pótkötet - Bibliography of the Hungarian mass spectrometry literature/First supplement

Szerző

Kiadó: Magyar Kémikusok Egyesülete
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 42 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A magyar tömegspektrometriai irodalom bibliográfiájának 1995-ös megjelentetésekor határoztuk el, hogy azt ötévente pótkötettel egészítjük ki. A jelen kiadvány az 1995-től 1999-ig terjedő időszakban... Tovább

Előszó

A magyar tömegspektrometriai irodalom bibliográfiájának 1995-ös megjelentetésekor határoztuk el, hogy azt ötévente pótkötettel egészítjük ki. A jelen kiadvány az 1995-től 1999-ig terjedő időszakban megjelent közleményeken kívül tartalmaz az első kötetből kimaradt műveket is.
Az elmúlt évben több nagy veszteség érte Társaságunkat: örökös tiszteletbeli elnökünkön, Cornides Istvánon kívül - akiről e kötetben is megemlékezünk - elhunyt Lefler János és Hegedűsné Vajda Judit tagtársunk is. Emlékünket e kötet közleményeiket leíró címszavai is őrzik.
Az 1994-ben általunk megrendezett 13. Nemzetközi Tömegspektrometriai Konferencia sikere is hozzájárult ahhoz, hogy mind az 1997-es tamperei 14., mind a nemrég véget ért barcelonai 15. IMSC-n nagy létszámú küldöttséggel vehettünk részt. Az Európai Tömegspektrometriai Társaságon (ESMS) kívül Társaságunk alapító tagja lett a hivatalosan Tamperében megalakult Nemzetközi Tömegspektrometriai Társaságnak (IMSS) is.
Minden tagunknak további sikeres tudományos tevékenységet kívánok. Vissza

Dr. Horváth Gyula

Dr. Horváth Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Horváth Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv