1.035.481

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A repülő indián

Kalandos tarka regény

Szerző

Kiadó: Szerzői kiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 95 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Stádium Sajtóvállalat Rt.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Késő éjjel van, a faluban minden épület sötét, csak a közepe táján egyik emeletes házban világít két ablak. A mennyezetről függő nagy petróleumlámpa szórja szét fényét az... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Késő éjjel van, a faluban minden épület sötét, csak a közepe táján egyik emeletes házban világít két ablak. A mennyezetről függő nagy petróleumlámpa szórja szét fényét az ablakokra, a fehérre meszelt, dísztelen falakra cs egy széles, barna asztalra, amelyen üvegben bor és négy pohár áll. Az asztal mellett négy férfi ül és egy kiterített, színes vonalakkal telerajzolt térkép fölé hajolnak.
A házigazda, Jacob Stockard, Pueblo sheriffje, vendégei: Georg Passuk, Jack Copper és Ivan Jesse, az Union Pacific Railway vasúttársaság kiküldött mérnökei voltak. Életveszélyes megbízatással küldte ki őket a hatalmas vasútvállalat: vasutat építeni Colorado államban, hogy a Kelet és Nyugat vasúti összeköttetése létrejöjjön, vasutat építeni olyan vidéken, ahol ebben az időben a fehér ember léte is állandó halálos veszedelemben forog.
A tanácskozást Jack Copper mérnök vezette. - A vasutat egy év alatt meg akarom építeni a tengerig - mondotta ellentmondást nem tűrő hangon -, aki ellenszegül nekünk, az meghal! Itt nincs helye többé tárgyalásoknak, meggondolásoknak és tervezgetéseknek. Embereket hozok ide, akik nemcsak munkások, hanem ha kell, katonák is lesznek. Az egyik kar épít, a másik verekszik. Vissza

D. Cooper

D. Cooper műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: D. Cooper könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv