1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kézikönyv az 1988 és 1992 közötti úttörőévek programjának kialakításához

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Úttörők Szövetsége Országos Tanácsa
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 90 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hagyományos, mégis újszerű kiadványt bocsátunk útra a következő oldalakon.
Hagyományos, hiszen lassan már megszokott - és bízunk benne: használhatóságáért várt - az a kis füzet, amely az... Tovább

Előszó

Hagyományos, mégis újszerű kiadványt bocsátunk útra a következő oldalakon.
Hagyományos, hiszen lassan már megszokott - és bízunk benne: használhatóságáért várt - az a kis füzet, amely az úttörővezetői konferenciát követő időszakra - középtávra összegzi a mozgalmi tevékenység szervezésének legfontosabb elveit, s ötleteket, tanácsokat ad az úttörőközösségek mindennapi életének irányításához.
Újszerű a kiadvány abból a szempontból, hogy nem kívánja megismételni mindazokat a tételeket, amelyek az úttörővezetői konferenciák dokumentumaiban olvashatók. Sokkal inkább a tervező, szervező munkához szeretne segítséget nyújtani. S nem egyedül, kizárólagos jelleggel. Elválaszthatatlan tőle Úttörőélet c. időszakos kiadványunk, amely szövetségünk legfontosabb dokumentumait teszi közzé, s időszerű tudnivalókat közöl rendszeresen.
S új az is, hogy a gyerekekhez külön szóltunk - nem megismételve, hanem kiegészítve mindazokat a tudnivalókat, amelyek a füzetben olvashatók. Számukra a Szia! című újságban jelentettünk meg ajánlásokat. S végül az útra bocsátás kifejezés sem csak nyelvi fordulat, hiszen kizárólag a használókon - az úttörővezetők, az ifik széles táborán - múlik, hogy a következő oldalakon fellelhető ötletek, útbaigazító szempontok eljutnak-e azokhoz, akik számára az úttörőmozgalom a közösségben „járást", a haladást segíteni, szervezni kívánja - a gyerekekhez. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv