1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szabotőrök

Szerző
Fordító

Kiadó: Gold Book Kft.
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 379 oldal
Sorozatcím: Kémek háborúja
Kötetszám: 5
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-426-057-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

W. E. B. Griffin legújabb bestsellere, az OSS II. világháborúban betöltött szerepéről szóló, Kémek háborúja című regényfolyamának újabb epizódja.
Az Atlanti-óceán térségében a feszültség a tetőfokára hág. Német U-bootok amerikai katonai szállítóhajókat támadnak meg és süllyesztenek el. Hajók égnek porrá amerikai kikötőkben, és robbanások okoznak halálos pusztítást amerikai vasútállomásokon és vasúti szerelvényeken. Puszta véletlen ez, vagy szabotázs? Ez idő alatt a szövetséges erők felkészülnek rá, hogy lerohanják először Szicíliát, aztán Olaszországot, de mielőtt erre sor kerülhetnek, még sok a tennivaló. A segítség a létező legvalószerűtlenebb helyről érkezik. Ahogy a háború eszkalálódik, "Vad Bill" Donovan ügynökei - Dick Canidy, Eric Fulmar, Stan Fine és a többiek, aki kizárólag Donovan és az elnök alá vannak beosztva - új megbízást kapnak. A sors tartogat a számukra néhány különös meglepetést...
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv