1.039.802

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Épületszerkezetek szilárdságtana I.

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 153 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: 15 db mellékletet tartalmaz.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Minden test tehetetlen. Ez annyit jelent, hogy valami szükséges ahhoz, hogy a test mozgásállapotát megváltoztassa. A test mozgásállapotát minden esetben valamely erő, vagy esetleg több erő... Tovább

Előszó

Minden test tehetetlen. Ez annyit jelent, hogy valami szükséges ahhoz, hogy a test mozgásállapotát megváltoztassa. A test mozgásállapotát minden esetben valamely erő, vagy esetleg több erő változtatja meg. Erő szükséges ahhoz, hogy egy nyugalomban lévő test mozgásnak induljon, erő kell ahhoz, hogy egy mozgó test sebességét, vagy mozgásirányát megváltoztassa. Az erőt nem tudjuk érzékelni, de hatásából felismerjük.
A zsinórral húzott tárgyat erő indítja meg, amelynek nagyságát meg tudjuk mérni, ha a zsinór végére egy rugós mérleget kötünk és a rugós mérlegnél fogva húzzuk a tárgyat. A rugós mérleg megmutatja, hogy hány kilogramm erővel húzzuk a tárgyat. Az erő nagyságát kilogrammal vagy valamely súlyegységgel mérjük.
Az erőt egyenesre feszített zsinór közvetíti a tárgyra, tehát az erő egyenes vonalon működik. Vissza

Tobiás László

Tobiás László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tobiás László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv