1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nevetin cseppek 1.

Avagy a nevetés a legjobb orvosság

Szerkesztő

Kiadó: Horizont Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 120 oldal
Sorozatcím: A világ legjobb viccei
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-86066-9-x
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A NEVETIN CSEPPEK gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény. Orvosi vény nélkül, szabadon vásárolható könyvkereskedésekben és utcai elárusító helyeken. (Vigyázat, hamisítják! Ön csak az... Tovább

Előszó

A NEVETIN CSEPPEK gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény. Orvosi vény nélkül, szabadon vásárolható könyvkereskedésekben és utcai elárusító helyeken. (Vigyázat, hamisítják! Ön csak az eredeti, a Horizont kiadó emblémájával ellátott termékkel jár jól!)
A készítmény adagolása tetszés szerinti, de érdemes figyelembe venni a készítő felhasználási javallatát: fáradtság, fásultság, depresszió ellen napi egy-két oldal, tartós kedélybetegség esetén az adagolás 10-20 oldalra emelhető.
Mellékhatások: esetlegesen fellépő hirtelen, görcsös nevetési rohamok, nagyobb mennyiség fogyasztásakor idült röhögési kényszer. Ilyen esetekben ajánlatos a készítmény néhány cseppjét széthinteni a környezetben, hogy mások is megértsék, mi okozza a nevetési rohamokat.
Ellenjavallat: kóros humorérzéketlenségben szenvedőknél (politikusok, pártvezérek, demagóg szónokok, munkahelyi főnökök, igazgatók és minden, a viccekben szereplő egyéb negatív személyek) a készítmény alkalmazását kerülni kell.
Tárolás: a NEVETIN CSEPPEK legjobban sötétségtől védve őrzi meg gyógyhatását. Mínusz 50 °C -tól plusz 50 °C hőmérsékletig a készítmény károsodás nélkül tárolható, és azonnal felhasználható. Ettől eltérő hőmérsékleteken a NEVETIN CSEPPEK hatása kiszámíthatatlan.
A NEVETIN CSEPPEK használatával kapcsolatban ne kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, mert azoknak nincsen humorérzékük! Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Nevetin cseppek 1.
Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba
konyv