1.035.460

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pán Péter

Mesemusical két részben J. M. Barrie színdarabja nyomán/Ismertető füzet

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Vígszínház
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 12 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Ismertető füzet. Kivágható, színezhető mellékletekkel. Színes fotókkal gazdagon illusztrált. Bemutató előadás 2006. október 14-én a Vígszínházban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Minden gyerek felnő egyszer, egy kivételével. A gyerekek elég hamar rájönnek, hogy fel kell nőniük. Wendyvel ez a következőképp történt. Egyszer, amikor még csak két éves volt, a kertben játszott,... Tovább

Előszó

Minden gyerek felnő egyszer, egy kivételével. A gyerekek elég hamar rájönnek, hogy fel kell nőniük. Wendyvel ez a következőképp történt. Egyszer, amikor még csak két éves volt, a kertben játszott, leszedett egy virágot és odaszaladt vele az édesanyjához. Azt hiszem, nagyon aranyos lehetett, mert Mrs Darling a szívére tette a kezét és elsírta magát, "Jaj, miért is nem maradhatsz örökké ilyen?" Mindössze ennyi történt, de innentől fogva Wendy biztosan tudta, hogy fel kell nőnie. Két éves kora után már mindenki tudja.
(J. M. Barrie: Peter és Wendy) Vissza

Egressy Zoltán

Egressy Zoltán műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Egressy Zoltán könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv