1.035.486

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A három testőr/Husz év mulva/Bragelonne Vicomte I-IV.

A három testőr I-II./Husz év mulva I-III./Bragelonne Vicomte I-VI. - A három testőr trilógia

Szerző
Fordító

Kiadó: Dante Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 2.343 oldal
Sorozatcím: Dumas munkái
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 104 cm
ISBN:
Megjegyzés: A köteteket a Wodianer-nyomda rt., Budapest nyomatta. A négy könyv (11 kötet) tartalmazza a teljes trilógiát. Ebben a kiadásban jelent meg a Három testőr trilógia teljes magyar kiadása.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Körülbelül esztendeje, hogy kutatván a királyi könyvtárban, XIV. Lajos története czímű munkám érdekében, véletlenül rábukkantam D'Artagnan Emlékiratai-ra, a mely - mint legnagyobb része az e korból... Tovább

Előszó

Körülbelül esztendeje, hogy kutatván a királyi könyvtárban, XIV. Lajos története czímű munkám érdekében, véletlenül rábukkantam D'Artagnan Emlékiratai-ra, a mely - mint legnagyobb része az e korból való munkáknak, a melyeknek szerzői súlyt helyeztek rá, hogy megmondják az igazságot, a nélkül, hogy hosszabb vagy rövidebb időt töltsenek a Bastilleban - Amsterdamban nyomatott Rouge Pierrenél. A czím elcsábított; hazavittem az emlékiratokat, természetesen a könyvtárőr engedelmével, és mohón faltam.
Szándékom nem az, hogy ezúttal ezt a furcsa művet elemezzem; és beérem azzal, ha utalom rá azokat az olvasóimat, a kik megbecsülik a korrajzokat. Találni fognak benne mesterkézzel odavetett arczképeket; és, bárha ezek a vázlatok nagyobbrészt kaszárnyák kapuira és korcsmák falaira vannak rajzolva, mégis épp oly hasonlóknak fogják felismerni, mint Anquetil történetében XIII. Lajos, Ausztriai Anna, Richelieu, Mazarin és ama kor legtöbb udvaronczának képeit. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv