1.035.533

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Túl életen és halálon

Szerző

Kiadó: Karaván Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 237 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN: 963-00-9686-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"De szerencsére ez jó dolog, mert így ismeri fel a vissza-(térés) zuhanás által, hogy csak akkor tudja felszabadítani a benne rejlő óceánt, ha érzi, hogy nincs különbség egy csepp vagy az óceán között. Mivel mind a kettő Egy és ugyanaz!
Mindenki naponta cseppé válik, és minden pillanatban keresi a saját idea világát. Azt a világot, ami emlékezteti a hajdan volt óceán létére. Ez így természetes. Mindenkinek végtelen ideje van, hogy érezze, az óceán ő maga.
Klára és Tihamér története is a cseppekké fakult ideák és a tiszta óceán állapota között bolyong, keresve saját lelki békéjüket, mely mindennapi tragédiák hosszú sorából áll. De érzi, hogy a létük legfontosabb része nem az ideák keresése, hanem az, hogy megőrizni méltóságukat, és törekedni arra, hogy mindig, minden körülményben tudjanak levegőt venni. Kis apró sóhajokat orron be, szájon ki, és közben csak haladni az úton."

Czanik Csaba Árpád

Czanik Csaba Árpád műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Czanik Csaba Árpád könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv