1.035.460

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Imádságok a Biblia alapján

Rövidített kiadás

Szerző
Fordító

Kiadó: Krisztus Szeretete Egyház
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 52 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-7303-43-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ebben a könyvben imádságok találhatók. Olyan imádságok melyeknek minden sora a Biblia egy-egy igéjén alapul. Ezért ezeknek az imádságoknak hatalmas erejük van. Ennek igazságát mindenki megtapasztalhatja, aki rendszeresen használja ezt a könyvet. A sikerhez szükség van arra is, hogy kimondjuk a szánkkal, vagyis megvalljuk ezeket a szent Igéket. Miért? Azért, mert az Ige akkor ver gyökeret! a szívünkben, ha rendszeresen a "szánkra vesszük", vagyis kimondjuk. Hogy hol a titok? "Közel van hozzád az Ige, a szádban és a szívedben van... Mert ha a te száddal vallást teszel..., és szívedben hiszed... Mert szívvel hiszünk..., szájjal teszünk pedig vallást..." (Róma 10,8-10.) Itt van a lényeg: Ha a szívedben hiszed, és szájjal vallást teszel róla! Ha megvallod az Igét, növekszik a hited. Ha egyre nagyobb a hited, nagyobb erővel fogsz megvallást tenni róla. Kezdd el még ma! Használd Isten Igéjét, mert Isten megáldotta az Igéjét. Aki eredményt akar elérni, annak ebben is, mint minden másban,... Tovább

Fülszöveg

Ebben a könyvben imádságok találhatók. Olyan imádságok melyeknek minden sora a Biblia egy-egy igéjén alapul. Ezért ezeknek az imádságoknak hatalmas erejük van. Ennek igazságát mindenki megtapasztalhatja, aki rendszeresen használja ezt a könyvet. A sikerhez szükség van arra is, hogy kimondjuk a szánkkal, vagyis megvalljuk ezeket a szent Igéket. Miért? Azért, mert az Ige akkor ver gyökeret! a szívünkben, ha rendszeresen a "szánkra vesszük", vagyis kimondjuk. Hogy hol a titok? "Közel van hozzád az Ige, a szádban és a szívedben van... Mert ha a te száddal vallást teszel..., és szívedben hiszed... Mert szívvel hiszünk..., szájjal teszünk pedig vallást..." (Róma 10,8-10.) Itt van a lényeg: Ha a szívedben hiszed, és szájjal vallást teszel róla! Ha megvallod az Igét, növekszik a hited. Ha egyre nagyobb a hited, nagyobb erővel fogsz megvallást tenni róla. Kezdd el még ma! Használd Isten Igéjét, mert Isten megáldotta az Igéjét. Aki eredményt akar elérni, annak ebben is, mint minden másban, kitartónak kell lennie. Az áldás nem marad el, mert Isten Igéje soha nem hagy cserben.
A szerzőről:
A magvető kiméne vetni... A magvető az Igét hinti - olvassuk Márk evangéliuma 4. fejezetében. - Jim Sanders (Texas) 1989-óta Magyarországon és a környező országokban végzi Isten csodálatos Igéjének magvetését. És az Ige a szívekben, ha jó földre talál, százszoros termést terem. Ennek a kitartó munkának eredményeként ma a Krisztus Szeretete Egyház több száz gyülekezetében felkent szolgálók hirdetik Isten Igéjét, imádkoznak a betegekért Isten Igéje nem tér hozzá üresen, hanem megtermi gyümölcsét: az Igét jelek és csodák követik mindenfelé Emberek ezrei fogadják be a szívükbe az élő Jézus Krisztust, gyökeresen megváltozik az életük, újonnan született örök életükben és a csodálatos megváltásukban kapott gyógyulásukban dicsérik és magasztalják Istent a Megváltó Jézus Krisztus nevében.
Vissza

Tartalom

Előszó 5
Ima az üdvösségért 11
Ima a Szent Szellem keresztségéért 12
Isten ereje a betegségek felett
Pedig betegségeimet Ő viselte 13
Krisztussal együtt meghaltam a betegségnek 17
Isten Igéje, orvossága, ereje a betegségek felett 19
Rákbetegség, daganatok, csomók, ízületi gyulladás esetén 22
Szív-, vér- és keringési problémák esetén 24
Ütőerek és visszerek 25
Egészséges csontok és csontvelő 27
Immunrendszer 28
Ima nyugodt és békés alvásért 29
Ima a depresszió legyőzésére 31
Ima szenvedélybetegség esetén 35
Az élet megerősítésére 39
Áldott Igazságok - Jogaink és Örökségünk Krisztusban
Ki vagyok Jézus Krisztusban 40
Ki vagyok Őbenne 44
Ki vagyok Jézus Krisztus által 46
Igék Jézus Krisztusról - Akiben 48
Igék Jézus Krisztusról - Aki 49

Jim Sanders

Jim Sanders műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jim Sanders könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv