1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kivívott szerelem

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Palladis Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Pallas Irod. és Nyomdai R.-T. nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

- Nin! - kiáltotta egy gyermekesen csengő hang a bokrok közül, amelyek elválasztották a kis szőlőskertet a szabad mezőktől.
- Din! - felelte egy vidám leányhang a hívó kiáltásra. Din és Nin... Tovább

Előszó

- Nin! - kiáltotta egy gyermekesen csengő hang a bokrok közül, amelyek elválasztották a kis szőlőskertet a szabad mezőktől.
- Din! - felelte egy vidám leányhang a hívó kiáltásra. Din és Nin közeledtek egymáshoz és Összetalálkoztak a kertben, a májusi napsütésben, amely aranyesővel árasztotta el az ódon vidéki kúriát.
Amint egymás mellett álltak a testvérek, még feltűnőbb volt, mennyire hasonlítanak egymásra. Nin tizenkilencesztendős, magas, karcsú leány, aranyszőke, rövidrevágott nagyon sűrű és kissé göndör haja, amint fiús szokása szerint időnként hátravetette és megrázta a fejét, körülröpködte napbarnította, rózsás arcát. A szeme világos volt és nagyon kifejező. Az ajka finoman ívelt, mosolygós és minduntalan elővillantak hófehér fogai. Dario, akit a leány Dinnek szólított, éppen olyan szőke, kékszemű volt, mint a nővére, kerek pufók kisfiús arcát vidám mosoly sugározta be.
- Katicabogarat fogtam, Nin, - kiáltotta a kisfiú, és összeszorított markában nyugtalanul mozgó, csillogó kis bogarat mutatott Ninnek.
Ebben a percben hirtelen föltárult a kert kapuja és a két idősebb fiú, Giorgio és Gino robogott be rajta biciklin.
- Már hazajöttetek? - fordult feléjük Nin.
- Igen, ma előbb elengedtek az iskolából. A görög tanár beteg. Különben is jó hírt hozok, Anna Maria, - folytatta Giorgio, aki a fiúk közt a legidősebb és legkomolyabb lévén, mindig igazi nevén szólította nővérét, ahelyett, hogy Ninnek becézte volna. - Ebédután látogatók jönnek. Aurelia Giuliani, a bátyjával, aki egy havi szabadságát idehaza tölti. Vissza

Willy Dias

Willy Dias műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Willy Dias könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv