1.035.535

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Beruházások rendje és jogszabályi kapcsolódásai II.

Útmutató a közép- és felsőfokú tervoktatásban résztvevők számára "A beruházások tervezése-szervezése és megvalósítása" című tantárgy vizsgájára való felkészüléshez


Kiadó: Könnyűipari Minisztérium Módszertani és Továbbképző Intézete
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 116 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

E tantárgy a tervoktatásban résztvevők egyik fő tantárgya, A tananyag elsajátításának legfontosabb követelménye, hogy a tervmunkával dolgozók, a beruházások megvalósításában résztvevők olyan... Tovább

Előszó

E tantárgy a tervoktatásban résztvevők egyik fő tantárgya, A tananyag elsajátításának legfontosabb követelménye, hogy a tervmunkával dolgozók, a beruházások megvalósításában résztvevők olyan ismereteket szerezzenek, amelyek elsődlegesen a végrehajtást, a beruházások megvalósítását segítik.
Népgazdaságunk fejlődésének irányát és arányait nagymértékben meghatározza állóeszköz-állományunk fejlesztése, a beruházások tervszerű, magas műszaki színvonalon és hatékonyan történő megvalósítása, A beruházási tevékenység megfelelő végzésének és irányításának feltétele az idevonatkozó ismeretek megszerzése. Ezért "A beruházások tervezése-szervezése és megvalósítása" fontos tantárgya a beruházási szakvizsgának, E tantárgy anyagát képező ismeretek - a beruházási fogalmak, a beruházási kategóriáik és döntési jogkörök szerinti előkészítési-, egyeztetési és jóváhagyási eljárások, a pénzügyi forrásokra vonatkozó előírások, valamint a beruházások üzembe helyezésének és értékelésének eljárási szabályai - összefüggéseiben szemléltetik a beruházási igazgatást és a beruházási tevékenység teljes folyamatát.
Tankönyv a tananyag elsajátításához rendelkezésre nem áll. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv