1.035.072

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam)

1-26. füzet

Szerkesztő

Kiadó: Országos Közművelődési Tanács
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 416 oldal
Sorozatcím: Vasárnapi Könyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelenik minden héten. Teljes fél évfolyam. Fekete-fehér képekkel, ábrákkal illusztrált. Korabeli hirdetésekkel. A 25-26. szám dupla. Az Athenaeum r.-t. könyvnyomdája nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

A rádiótelefonról

Az a rádióláz, amely Amerikából kiindult, kelet felé vezető útjában végre hozzánk is eljutott, amit a napilapok állandó rádiórovata és a gyors egymásutánban... Tovább

Előszó

Részlet:

A rádiótelefonról

Az a rádióláz, amely Amerikából kiindult, kelet felé vezető útjában végre hozzánk is eljutott, amit a napilapok állandó rádiórovata és a gyors egymásutánban rendezett rádióhangversenyek is bizonyítanak. Mindenki a rádióról beszél és feszült érdeklődéssel várja a készülő rádiótörvényt, amely a tilalom alól felszabadítva, végre átadja a közhasználatnak a kutató emberi elme eme csodálatos alkotását. A rádiótelefon ugyanis egyik legszebb példája annak, hogy a céltudatos és akadályokat nem ismerő tudományos kutatás milyen eredményeket érhet el. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam) Vasárnapi Könyv 1924. II. (fél évfolyam)

Az első kötéstáblára az eredeti borítót visszaragasztották. A gerinc sérült, a borító belső oldalán bejegyzés található. Néhány lap javított.

Állapot:
2.480 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba
konyv