1.031.433

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Évi az intézetben

Ifjúsági regény

Szerző
Grafikus

Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 123 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Második kiadás. A borító és a könyvben lévő fekete-fehér egész oldalas rajzok Márton Lajos munkái. Stephaneum nyomda, Budapest nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Szent Isten, mi az már megint! Hiszen összedül a ház.
Anyuka kiáltja ezt, amint a gyerekszobából kihangzó nagy zenebonára rémülten benyit és a küszöbön elképedve megáll.... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Szent Isten, mi az már megint! Hiszen összedül a ház.
Anyuka kiáltja ezt, amint a gyerekszobából kihangzó nagy zenebonára rémülten benyit és a küszöbön elképedve megáll.
Bizony nem valami épületes látvány tárul a szeme elé. A fölborult asztal alatt és köröskörül, a földön, szanaszéjjel hevernek a könyvek, füzetek. A fehér íróasztal lejtős lapjáról, a feldöntött tintatartóból szomorú eső permetez rájuk. Jut a fekete léből a világos szőnyegnek és anyuka féltett, tükörfényes padlójának is. A díványról valamennyi párna szétszórva, a félig lerántott takarón Teri fekszik hanyatt, keze-lába úgy jár, mint a motolla. Azokkal hadakozik Évi ellen, aki mellette térdel és dögönyözi, ahol éri, már amennyire a levegőben bicikliző piros-szandálos lábaktól hozzáfér. Mind a kettő torkaszakdtából visít.
A gimnazista Pityu a szekrény tetején ül, lábait lóbázza és tökéletes lelki nyugalommal merül el a Winnetouban. Úgy látszik, a jelenet nem egészen szokatlan neki.
A gyerekek nem veszik észre azonnal Anyut, úgy, hogy alaposan megfigyelheti a jelenetet. Mikor végre észreveszik, eleresztik egymást és zavartan egyenesednek föl.
- Csak meg kellett pofoznom, mikor megrúgott! - kiáltja Évi kipirult arccal és villámló szemekkel. Vissza

Szimon Istvánné

Szimon Istvánné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szimon Istvánné könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben Évi az intézetben

A könyv gerince vászonnal pótolt, belülről megerősített példány. A címlapon, egy oldalon és az utolsó üres lapon gyermekrajz található. Néhány lap szélén cellux nyoma látható.

Állapot:
4.490 ,-Ft
22 pont kapható
Kosárba
konyv