864.629

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Felhőtlen ég

Szerző
Grafikus

Kiadó: Magvető Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 395 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: A könyv fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

A titkokat rejtő, varázslatos mecseki erdő hangulatos világa a színtere Szinnyei Júlia új regényének. Egy lányról és három fiú pajtásáról szól a történet; a kis Bokor Márta rokonszenvesen nyílt, újfajta erkölcsiséget sugárzó alakja áll a cselekmény középpontjában. Márta tizenegy éves korában még fiúruhában jár, és szívvel-lélekkel beleveti magát a fiúknak kijáró szabadabb, kalandosabb életbe.
Aztán eljön a serdülőkor, s egyszerre minden megváltozik Márta körül. Új szemmel látja az életet, az embereket; leginkább az a zavaróan újszerű vonzalom lepi meg, amely most régi pajtásához, az útbiztosék Gyuszijához fűzi. Márta szíve megtelik az ismeretlentől való szorongással. Nem tudja, mi vár rá a legközelebbi jövőben, de úgy érzi: valamit elveszített, olyan felhőtlenül tiszta már sohasem lesz felette az égbolt, mint amilyen eddig volt. A regényben az írónő a mai fiatalok gondolkozását ábrázolja, azt az újszellemű életérzést, mellyel felkészülnek az életre.

Szinnyei Júlia

Szinnyei Júlia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szinnyei Júlia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem